Historien bag Babyhome

Babyhome startede i 2003 da den daværende ejer Laila Bøndergaard kom tilbage fra sin barsel, og var fast besluttet på at tage kampen op mod de dyre kædebutikker.

Babyhome startede med at forhandle primært brugt udstyr, men der gik kun få år før lokalerne var skiftet ud til større lokaler og mere nyt babyudstyr og tøj. Babyhome vækstede hurtigt og blev kendt for gode priser og personlig betjening. Babyhome blev hurtigt en kæmpe succes og da webshoppen blev tilføjet virksomheden i 2008 gik det rigtig stærkt, og Babyhome rummede pludselig 8 medarbejdere og en 800 kvm. stor butik.

Efterhånden som indehaver Laila Bøndergaards egne børn ikke var i målgruppen og dermed ikke prøveklude mere for firmaet, besluttede hun at gå nye veje og starte noget nyt, og derfor skulle Babyhome sælges.

Babyhome blev solgt i august 2016 til en ny ejer lokalt i Esbjerg. Den nye ejer valgte at ændre Babyhome på mange punkter og endte desværre med at gå konkurs i Juni 2017.

Konkursboet er opkøbt af mig, Michelle Ries, som selv har været kunde hos Babyhome i flere år.

“Jeg har været glad for at handle hos Babyhome, og da jeg selv har små børn og elsker denne babyverden, var det en oplagt mulighed for at udleve en drøm”

Jeg håber at I vil bakke op om siden, som jeg arbejder hårdt på at bygge op. Jeg vil gerne beklage på vegne af tidligere ejer, hvis nogen har haft dårlige oplevelser i konkursperioden, og I er velkommen til at skrive til mig hvis I mener at I har en sag som jeg bør høre om.

Tak for jeres tillid og jeg glæder mig til handle med jer :O)