Betalingsform

I vores webshop modtager vi din betaling på flere måder – vi accepterer stort set alle betalingskort som  Visa/Dankort, Visa Electron og Mastercard. Eller gennem Viabill ved rente og gebyr fri lån. Dette er et tilbud som er et mellemværende mellem kunden og Viabill.

Bestiller man samlet ordre på over kr. 499,- leveres ordren fragtfrit i Danmark til en GLS pakkeshop efter eget valg.

Hvis du ikke har nogle af ovenstående kort er du også velkommen til at handle ved bankoverførsel. Vælg bankoverførsel på din ordre og overføre det pågældende beløb til:

Reg. nr. 9412 konto nr.: 6285677007.

Så snart betaling er registreret afsendes din ordre.

Vi gør opmærksom på at ordrer hvor betalingen ikke er gennemført inden 7 dage bliver annulleret.

Vi trækker ikke pengene på din konto, før vi afsender din ordre fra vores lager i Vejle. Du er også meget velkommen til at komme forbi efter din ordre på adressen Jernevej 2, 7100 Vejle. du kan frit komme mellem kl. 9-15, efter kl 15 er der stadig mulighed for at hente din ordre, ved A.Skrot.

Rabatkoder 

Har du rabatkode til webshoppen indtaster du denne i feltet “Rabatkupon”, når du kommer til indkøbskurven – og klikker herefter på knappen “Anvend kupon”. Så vil rabatten automatisk blive trukket fra ordrens totalbeløb inden du går til betaling.

Der kan kun bruges 1 rabatkode pr. ordre.

Tvillingerabat: Vi tilbyder tvillingerabat -10% rabat på ikke nedsattet varer, på køb af min. 2 identiske varer. Skriv “tvillinger” i rabatkupon feltet på ordren.

Vi sender din pakke så vidt muligt samme dag eller dagen efter (dog ikke Lørdag / Søndag) og du kan derfor forvente at din pakke ankommer i løbet af 2 dage.

Vi sender pakken med GLS, og er du ikke hjemme ved levering, vil din pakke ligge klar i den nærmeste GLS pakkeshop. Du kan også vælge GLS-pakkeshop levering, her kan du frit vælge pakkeshop.

 

Tak for din tillid og at du handler hos os.