Babyhome.dk er en gammel spiller på banen, når det drejer sig om baby og børneudstyr. Babyhome er grundlagt af Leila Bøndergård i 2003, hvor det startede på hobby plan. Siden har Babyhome vokset sig større og bliver i 2016 solgt, men måtte lukke 8 måneder sener.

Sommeren 2017 opkøber jeg resterne af babyhome, som har været en god butik, da jeg ventede begge mine børn. Jeg kunne ikke se at den skulle lukke med på den måde og har derfor taget springet og udlevet min drøm, om at få en forretning inden for baby og børn, som er min store interesse.

Der er mange spiller på markedet, men i har alle hver vores mærkesager, som vi gerne vi give til forbrugerne. Babyhome hedder nu BABYHOME.DK og vi vil være med til at finde bæredygtig og økologi som alle har råd til, finde økologisk legetøj som er det vores små poder putter i munden. Jeg så personligt, en tendens, under mine børns opvækst. At vi som forbruger, ikke tænker over hvad der er i deres legetøj. Det er en kendsgerning, at producenterne, kan tjene mere ved at erstatte fornuften omkring vores børn, med illusionen om at skabe overskud i deres produktion og derfor ikke altid, sætter vigtighed i indholdet i legetøjet.

Babyhome.dk har taget springet og vil have mere af denne type produkter, på hylderne. Både inden for beklædning, legetøj og udstyr. Så behøver du kun at handle et sted, når du skal handle ind til din kommende baby.

Vi står gerne klar til at skræddersy, den helt rigtige pakke til dig som skal have barn. Så skal du kun handle et sted. Vi beholder gerne barnevognen, til kort før terminen, så du ikke får den hjem før baby kommer. Ring gerne til os, hvis du har spørgsmål til dit køb til din baby.